Evenemangsinfo

Inlärningsfiestan är avgiftsfri och öppen för alla som arbetar med barn och unga. Utöver proffs är också till exempel föräldrar, medlemmar i skolstyrelser, beslutsfattare, och studerande i branschen välkomna.

Inlärningsfiestan ordnas av Helsingfors utbildningsverk som en del av projektet som finansieras av undervisnings- och kulturministeriet.

Evenemangsplats och trafikförbindelser

Inlärningsfiestan ordnas på Finlandiahuset den 1–2 november 2017. Finlandiahuset ligger vid Tölöviken intill goda förbindelser från såväl flygplatsen, busstationen som järnvägsstationen. Det finns spårvagns- och busshållplatser i husets omedelbara närhet. Finlandiahuset ligger på gångavstånd från stadskärnan och i närheten av huset finns många parkeringshallar för besökare som kommer med egen bil.

Gatuadressen till Finlandiahuset: Mannerheimvägen 13 e, 00100 Helsingfors

Ingång: Dörrarna M3/K3 från Mannerheimvägen

Spårvagn: Linjerna 4, 7 och 10 stannar på Mannerheimvägen utanför Finlandiahuset (hållplatsen Nationalmuseet).

Finlandiahusets taxistolpe: Vid Karamzins strand utanför ingången K1. Taxi kan vid behov också hämta dig från Mannerheimvägens sida.

Parkering

Bredvid Finlandiahuset finns parkeringshallen Q-Park Finlandia med en underjordisk förbindelse till Finlandiahuset (under Finlandiahusets öppettider).

Infart till parkeringshallen från Karamzins strand. Parkeringen är avgiftsbelagd och ansvarig för parkeringsanläggningen med 650 parkeringsplatser är Q-Park Finlandia.

Du kan också betala för parkeringen med kreditkort utan biljett på följande sätt: sätt in kreditkortet i läsaren vid bommen vid infarten. Vid utfarten sätt in samma kreditkort i läsaren vid utgångsbommen. Tryck på kvittoknappen för att få ett kvitto.

För mer information ring 020 781 2400. Markerade parkeringsplatser för rörelsehindrade finns i parkeringshallen Q-Park Finlandia. Q-Park erbjuder krigsveteraner och rörelsehindrade två timmar gratis parkeringstid. Parkeringsbiljetter kan fås från servicedisken på Finlandiahusets första våning.

I närheten av Finlandiahuset finns även andra parkeringshallar.