Tapahtumainfo

Oppimisen Fiesta on lasten ja nuorten parissa työskentelevien ammattilaisten oppimisen festari. Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi myös koulujen johtakunnat, vanhempainyhdistykset ja asiasta muuten kiinnostuneet vanhemmat sekä päättäjät. Tapahtuma sopii myös alan opiskelijoille.

Tapahtuma on kaikille maksuton.

Oppimisen Fiestan järjestää Helsingin kaupungin Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala osana Esi- ja perusopetuksen toimintakulttuurin kehittämishanketta, jota rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Ravintolat ja kahvilatSijainti ja kulkuyhteydetPysäköinti


Ravintolat ja kahvilat

Ruokaa ja juomaa on tarjolla Oppimisen Fiestan kävijöille useammassa pisteessä: Finlandia-talon ravintolassa (2 krs.), Fiesta Loungen kahvilassa (2. krs) ja Café Verandassa (0. krs).

Kahvilapisteissä on tarjolla kahvin ja kahvileivän lisäksi käteviä annoslounaita.

Finlandia-talon ravintolasta on saatavilla buffet-lounas.


Sijainti ja kulkuyhteydet

Oppimisen Fiesta järjestetään Finlandia-talossa 1.-2.11.2016. Finlandia-talo sijaitsee Töölönlahden rannalla. Kulkuyhteydet ovat sujuvat niin lentokentältä, linja-auto- kuin rautatieasemaltakin. Raitiovaunu- ja bussipysäkit sijaitsevat talon välittömässä läheisyydessä. Ydinkeskusta on kävelyetäisyydellä, ja talon läheisyydessä on useita paikoitushalleja henkilöautolla saapuvien käyttöön.

Finlandia-talon katuosoite: Mannerheimintie 13 e, 00100 Helsinki

Sisäänkäynti: Mannerheimintien puolella ovet M3/K3

Raitiovaunut: Linjojen 4, 7 ja 10 pysäkki on Mannerheimintiellä, Finlandia-talon edessä (Kansallismuseon pysäkki)

Finlandia-talon taksitolppa: Karamzininrannan puolella oven K1 edessä. Taksia voi tarvittaessa pyytää ajamaan myös Mannerheimintien puolelle


Pysäköinti

Finlandia-talon vieressä sijaitsee pysäköintihalli, Q-Park Finlandia, josta on maanalainen kulkuyhteys Finlandia-taloon (Finlandia-talon aukioloaikoina).

Ajo pysäköintihalliin tapahtuu Karamzininrannan kautta. Pysäköinti on maksullista, ja 650-paikkaisen pysäköintilaitoksen toiminnasta vastaa Q-Park Finlandia.

Pysäköinnin voi maksaa myös luottokortilla ilman lippua seuraavasti; syötä luottokortti sisäänajettaessa puomin lukijalaitteeseen. Ulos ajettaessa syötä sama luottokortti ulosajopuomin lukijalaitteeseen. Kuitin saa painamalla kuittipainiketta.

Lisätietoja puh. 020 781 2400. Liikuntarajoitteisten merkityt autopaikat sijaitsevat Q-Park Finlandian pysäköintihallissa. Q-Park tarjoaa sotaveteraaneille ja liikuntarajoitteisille 2 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa. Lipun saa Finlandia-talon Palvelupisteestä 1krs.

Finlandia-talon läheisyydestä löytyy myös muita pysäköintihalleja.